Blog

Clos dels Guarans

Clos dels Guarans

Clos dels Guarans és un projecte innovador i a la vegada tradicional. Un petit celler del Penedès, ubicat al peu del massís del Garraf, dins el parc del Foix.

La paraula Clos és un terme que s'utilitza per a denominar una finca vitícola delimitada per marges de pedra seca o naturals, i la paraula Guarà fa referència a la raça asina catalana que està en perill d'extinció i que ha tingut un paper transcendental en la viticultura del nostre país. El nom del celler ve donat pel nostre amor a la terra, el vi, i la passió pels animals.

Aquest projecte arranca l’any 2009 amb la transformació total de la finca familiar. Una nova generació, una nova manera d’entendre la viticultura. L’objectiu és clar, recuperar l’activitat vitivinícola familiar elaborant vins amb personalitat i que expressin el caràcter del terrer i les varietats ancestrals cultivades.

La finalitat és convertir Clos dels Guarans en un espai en equilibri amb la natura, treballant i recuperant exclusivament varietats autòctones.

Últimas noticias

CLOS DELS GUARANS

CLOS DELS GUARANS
Clos dels Guarans es un proyecto innovador y a la vez tradicional. Una pequeña bodega del Penedès, ubicado al pie del macizo del Garraf, dentro del parque del Foix.   La palabra Clos es un término que se utiliza para denominar una finca v...

BELL CROS

BELL CROS
Bell Cros es un viñedo. Pero es a la vez una idea, un pensamiento y un deseo de difundir felicidad y situar a la DO Montsant en el mapa. Estas son las personas que lo están haciendo posible.   Ann y Peter Skoglund – emprendedores /&nb...

Categorias